Loading...
Platges de Son Real CA 2017-12-20T16:24:32+00:00
0
LONGITUD 6 KM
0
VIGILÀNCIA NUL·LA
0
TRAM SON BAULÓ – SON SERRA DE MANIRA
0
PLATJA D’ARENA I ROCOSA
0
DISTINCIÓ “SENDERO AZUL”

Ens trobam davant d’un espai preservat en el seu estat natural, un lloc preciós i poc freqüentat, encara que de fàcil accés. Aquesta zona comença a la platja de Son Bauló i s’extén 6 quilòmetres fins a la localitat de Son Serra de Marina. A la seva costa s’hi alternen platges de sorra fina amb zones rocoses.

Integrada dins la reserva natural, cal destacar la platja de s’Arenal d’en Casat, platja verge d’uns 1000 m. de llargària i 25 m. d’amplària amb un sistema dunar fixat per la vegetació i pinar al darrere, una bona mostra de com era la costa mallorquina abans d’iniciar-se el boom urbanístic.

Rica en restes arqueològiques, hi destaca un monument únic: la Necròpoli de Son Real, conjunt de tombes que pertany a l’etapa Postalaiòtica i utilitzada des del 500 a.c. fins el 10 a.c.

Aquest tram de costa de 6 km va rebre durant la temporada 2015 el distintiu de “Sendero Azul” guardó que distingeix una zona per la seva conservació natural i el patrimoni històric que conserva. És l’únic Sender Blau obtingut a Balears.

+ INFORMACIÓ