Loading...
Platja gran de Can Picafort CA 2017-12-20T16:20:10+00:00
0
LONGITUD 13 KM
0
ACCÉS PER MINUSVÀLITS
0
VIGILÀNCIA ALTA
0
TRAM CAN PICAFORT – PLATGES DE MURO
0
PLATJA D’ARENA
0
DISTINCIÓ “BANDERA BLAVA”
  • Passarel·les per a discapacitats

  • Telèfons

  • Dutxes

  • Escars

  • Servei de Socors

  • Zona d’esports nàutics

Concorregut i quilomètric arenal de fi i torrat gra està custodiat en el seu marge dret per les instal·lacions portuàries i en el seu costat esquerre per les tranquil·les platges de Casetes des Capellans i es Comú. S’inicia en el nucli principal de Can Picafort i s’allarga 13 km., Unint aquest amb Alcúdia a través del Parc Natural de s’Albufera.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària. El vehicle particular s’haurà d’estacionar pels carrers propers a aquesta platja, mentre que la parada d’autobús més propera es troba a 100 metres.

La seva sorra és blanca i fina i l’onatge moderat tirant a tranquil, ideal per prendre el sol i refrescar-se en les seves transparent.

Compta amb tots els serveis i equipaments necessaris i accessible per a minusvàlids en el tram que limita amb el passeig, autèntic cor de Can Picafort, les bullicioses terrasses són l’enclavament perfecte per passar l’estona relaxadament, observant l’anar i venir dels transeünts que allà es concentren, sobretot, en els capvespres.

També ofereix la possibilitat de practicar diferents esports aquàtics (surf, submarinisme, motos aquàtiques, pesca esportiva, etc.)

 

Guardonada any rere any amb el distintiu de qualitat de Bandera Blava que desenvolupa a nivell internacional la FEE (Foundation for Enviornmental Education) ia Espanya el concedeix ADEAC (Associació De Educació Ambiental i del Consumidor).

+ INFORMACIÓ