Loading...
Elements Patrimonials CA 2017-12-21T01:31:53+00:00

El patrimoni cultural de Santa Margalida

El patrimoni històric de Santa Margalida és una de les manifestacions més importants de la cultura vilera. El municipi compta amb una gran quantitat de recursos culturals i patrimonials que el turista pot visitar.

Els voltants de can Picafort i tot el terme municipal de Santa Margalida constitueixen la zona de Mallorca amb major densitat de restes arqueològiques. Bona part d’aquestes restes tenen una importància considerable, tant per el seu estat de conservació com per la seva singularitat.

L’Esglèsia de Santa Margalida és d’origen medieval. Està situada vora un magnífic mirador amb excel·lents vistes dels camps de conreu. L’església de Santa Margalida es troba situada a la localitat de Santa Margalida. La construcció inicial de l’església data del segle XIII, poc temps després de la conquesta catalana. Encara que d’aquest edifici inicial no se’n conserva pràcticament res. L’edifici que tenim avui en dia és una construcció iniciada al segle XIV i continuada als segles XV i XVI, seguint la tradició de la construcció gòtica. La seva portada és barroca, situada al final d’una gran escalonada.

Un cop arribats a l’església, també es pot visitar el museu Parroquial.

+ INFORMACIÓ