Can Picafort està situat al centre de la badia més gran de les Balears, entre dos parcs naturals, i llargues platges de sorra blanca, ideals per al senderisme. Entre els tres nuclis de població comptam amb més de 50 quilòmetres de carretera apta per al ciclisme en carretera i moltes rutes per a BTT. Gràcies a aquest fet, Can Picafort s’ha convertit en els darrers anys en un nucli d’atracció per als aficionats a l’esport.

El nostre municipi ofereix possibilitats per a tot tipus d’esport i compta amb moltes d’instal·lacions municipals. Entre els esdeveniments esportius celebrats cal destacar: Triatlon 100k Experience Can Picafort, Iberostar Challenge Volta Ciclista a Mallorca i Marxa cicloturista internacional Mallorca 312, la qual passa per can Picafort.

Per als nostres visitants disposam d’una oferta hotelera de les més modernes de la Mediterrània amb un alt nivell d’equipaments esportius i lúdics. Al nostre municipi feim feina amb perspectiva de futur i il·lusionats amb els projectes que tenim al davant, per poder oferir a tots els que ens visiten i resideixen un poble més esportiu i saludable.

Cicloturisme

El boom que experimenta aquest esport troba un dels seus epicentres en el nord de l’illa, sobretot can Picafort, durant tots els mesos de l’any. Aquest fet és degut al bon clima i a les excel·lents carreteres aptes per practicar el ciclisme, les quals connecten tots els pobles de l’illa.

Senderimse i Nordic Walking

Can Picafort es troba situat al mig de dos parcs naturals, el Parc Nacional de s’Albufera i el Parc de Son Real. L’entorn natural fa d’aquesta badia el lloc ideal per a la pràctica d’aquest esport.

Esport Nàutic

La nàutica és una activitat esportiva amb un gran auge. Cada vegada més persones dediquen el seu temps d’oci a la pràctica d’aquest atractiu i interessant esport. Així doncs, la Badia d’Alcúdia, i can Picafort sobretot, s’ha convertit en un lloc idíl·lic per la pràctica d’aquests tipus d’esports.

Rutes Eqüestres

Els viatges en cavall permeten gaudir d’una experiència única, ja que fan connectar a la persona en la natura i al mateix temps amb l’animal. A can Picafort trobaràs diferents empreses que organitzen excursions a cavall. D’aquesta manera descobriràs la costa de l’illa d’una manera diferent.

Golf

Els aficionats d’aquest esport que s’allotgin als hotels de can Picafort compten amb sis camps de primer nivell en menys de 30 kilòmetres de distància (Pollença, Alcanada, Capdepere, Pula, Son Servera i Canyamel), a més dels altres camps de golf presents arreu de l’illa. Un luxe que molt poques destinacions en el món poder oferir.

Segueix-nos!

Si vols estar al dia de les darreres novetats, segueix-nos a les nostres xarxes socials