Can Picafort és un nucli turístic que es troba a la vora del mar, just al mig de la Badia d’Alcúdia. En ell podràs trobar tot el que necessites per passar unes vacances agradables: sol i platja, diversió i multitud de bars i restaurants.

El producte turístic per excel·lència de la localitat és la platja, la qual és d’arena blanca, aigua cristal·lina i compta amb la distinció de bandera blava. Per aquesta raó, la majoria d’activitats i serveis tenen una vinculació estreta amb la mar.

En aquesta “Guia pràctica” podràs descobrir tot el que necessites per gaudir de Can Picafort.

Informació Pràctica

Abans de viatjar en un indret és necessari sabre bé tot allò que pot ser del nostre interès en el dia a dia, com ara: horaris comercials, telèfons útils, dies de mercat o dies festius. En aquesta secció ho trobaràs tot!

Transport

La mobilitat també és un dels elements principals a l’hora de planificar un viatge. En tema de transport, a Can Picafort es poden trobar diferents alternatives: lloguer de cotxes, motos i bicicletes; línies de bus que connecten a tota l’illa, serveis de taxis i fins i tot un mini-tren turístic!

Allotjaments Turístics

Can Picafort disposa d’un gran nombre de places turístiques. Aquest fet és degut a l’ampli ventall d’allotjaments turístic, com ara hotels i aparthotels. En aquesta secció podràs trobar una gran oferta hotelera classificada segons la seva categoria.

Platges

El municipi de Santa Margalida disposa d’un total de 4 platges: la platja Gran de Can Picafort, la platja de Son Bauló, les platges de Son Real i la platja de Son Serra de Marina. Cal destacar que dues d’aquestes platges, la de Can Picafort i la de Son Bauló, tenen la distinció de “Bandera Blava” gràcies a la qualitat en serveis i en condicions ambientals.

Qualitat turística

Can Picafort i el municipi de Santa Margalida compte amb un gran nombre d’establiments compromesos en la qualitat turística amb el distintiu SICTED. Els vols conèixer?

Mapa Turístic

Vols sabre quins són els principals llocs turístics de Can Picafort i de la resta del municipi de Santa Margalida? Entra, navega i descobreix!

Publicacions

Vols sabre més informació? Consulta aquí totes les publicacions turístiques de Can Picafort!

Segueix-nos!

Si vols estar al dia de les darreres novetats, segueix-nos a les nostres xarxes socials