Can Picafort és un poble costaner de Mallorca, Illes Balears, que pertany al municipi de Santa Margalida. Es troba a la Badia d’Alcúdia, a uns 10 quilòmetres de Santa Margalida, al nord-est de la ciutat de Palma, en la costa nord de l’illa. També es troba entre dos parcs naturals de rellevant importància: el Parc Natural de S’Albufera i la Finca Pública de Son Real.

Aquest indret és un dels principals nuclis turístics de l’illa i ofereix una gran varietat de serveis i atraccions que cada any gaudeixen els visitants de qualsevol punt d’Europa, però principalment d’Alemanya i el Regne Unit, que trien Can Picafort per gaudir de les seves vacances.

La història de Can Picafort comença fa poc més d’un segle enrere, quan algunes famílies acomodades de Santa Margalida van decidir construir les seves cases estiuenques en aquesta zona. Jeroni Fuster “Picafort” era el nom d’un d’aquells habitants que va començar el desenvolupament d’aquesta zona.

Actualment Can Picafort és un destí turístic de Mallorca que compta amb una gran oferta hotelera i de restauració. A començaments dels anys 70, Can Picafort era un petit poble de pescadors amb 200 habitants i a poc a poc s’ha anat transformant-se en un complex turístic amb més de 10.000 places turístiques.

Pròxims Esdeveniments

04-06/10/2019 @ CAN PICAFORT
SALADINA ART FEST
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Segueix-nos!

Si vols estar al dia de les darreres novetats, segueix-nos a les nostres xarxes socials