Descobreix tot el que té Can Picafort per tu

Tres poblacions

Un municipi, tres poblacions

Santa Margalida - Can Picafort - Son Serra de Marina

27 experiències

Viu Can Picafort

Platja, cultura i esport

55 Hotels

Qualitat turística

13.928 places turístiques

Can Picafort és un poble costaner de Mallorca, Illes Balears, que pertany al municipi de Santa Margalida. Es troba a la Badia d’Alcúdia, a uns 10 quilòmetres de Santa Margalida, al nord-est de la ciutat de Palma, en la costa nord de l’illa. També es troba entre dos parcs naturals de rellevant importància: el Parc Natural de S’Albufera i la Finca Pública de Son Real. 

Aquest indret és un dels principals nuclis turístics de l’illa i ofereix una gran varietat de serveis i atraccions que cada any gaudeixen els visitants de qualsevol punt d’Europa, però principalment d’Alemanya i el Regne Unit, que trien Can Picafort per gaudir de les seves vacances.

La història de Can Picafort comença fa poc més d’un segle enrere, quan algunes famílies acomodades de Santa Margalida van decidir construir les seves cases estiuenques en aquesta zona. Jeroni Fuster “Picafort” era el nom d’un d’aquells habitants que va començar el desenvolupament d’aquesta zona.

Actualment Can Picafort és un destí turístic de Mallorca que compta amb una gran oferta hotelera i de restauració. A començaments dels anys 70, Can Picafort era un petit poble de pescadors amb 200 habitants i a poc a poc s’ha anat transformant-se en un complex turístic amb més de 10.000 places turístiques.

Història

Situat just en el centre de la badia d’Alcúdia el terme municipal de Santa Margalida té una extensió de 85 km2 i una població de 8.000 habitants. Presenta tres nuclis de població: Santa Margalida, Can Picafort i Son Serra de Marina.

Guia pràctica

Can Picafort és un nucli turístic que es troba a la vora del mar, just al mig de la Badia d’Alcúdia. En ell podràs trobar tot el que necessites per passar unes vacances agradables: sol i platja, diversió i multitud de bars i restaurants. En aquesta “Guia pràctica” podràs descobrir tot el que necessites per gaudir de Can Picafort.

Què fer?

Quan es viatja, un dels objectius és aprofitar al màxim el temps i tornar-se a casa amb la sensació de no haver-se perdut res del més important de la ciutat acabada de descobrir. És una tasca complicada, per això donam un cop de mà amb aquesta secció.

Turisme esportiu

Can Picafort està situat al centre de la badia més gran de les Balears, entre dos parcs naturals, i llargues platges de sorra blanca, ideals per al senderisme. Entre els tres nuclis de població comptam amb més de 50 quilòmetres de carretera apta per al ciclisme en carretera i moltes rutes per a BTT. Gràcies a aquest fet, Can Picafort s’ha convertit en els darrers anys en un nucli d’atracció per als aficionats a l’esport.

Pròxims Esdeveniments

15/08/2020 @ CAN PICAFORT
FESTES MARE DE DÉU D'AGOST
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Segueix-nos!

Si vols estar al dia de les darreres novetats, segueix-nos a les nostres xarxes socials