Quan es viatja, un dels objectius és aprofitar al màxim el temps i tornar-se a casa amb la sensació de no haver-se perdut res del més important de la ciutat acabada de descobrir. És una tasca complicada, per això donam un cop de mà amb aquesta secció.

A més, els voltants de can Picafort i tot el terme municipal de Santa Margalida constitueixen la zona de Mallorca amb major densitat de restes arqueològiques. Bona part d’aquestes restes tenen una importància considerable, tant per el seu estat de conservació com per la seva singularitat.

Esdeveniments

Vens de vacances a Can Picafort i no saps que fer? Can Picafort és un poble actiu. Sempre trobaràs coses per fer. Aquí prodràs veure l’agenda dels nostres pròxims i més recents esdeveniments: festivals, festes, fires, esdeveniments esportius i moltes més coses!

Itineraris turístics

Li proposam una sèrie d’itineraris pels voltants de Can Picafort i per l’entorn del seu municipi, els quals li donaran a conèixer més d’aprop la nostra realitat i la nostra terra des d’una òptica diferent. Hem reduït a set els itineraris que vostè pot escollir en tot el nostre municipi. D’aquestes set rutes, tres es poden realitzar mitjançant la bicicleta i quatre a peu.

Experiències turístiques

Viatjar no consisteix tan sols en visitar una destinació, sinó en viure-la! En aquest apartat podràs descobrir quines són les experiències turístiques que pots viure al municipi de Santa Margalida.

Cultura i Patrimoni

El municipi és l’indret de l’illa amb major nombre de jaciments arqueològics. L’oferta cultural i patrimonial de Can Picafort és molt àmplia i qualsevol moment de l’any és ideal per descobrir-ho.

Gastronomia

Fruit d’una intensa història de conquestes i reconquestes, el llegat gastronòmic de Mallorca és avui el resultat del seu complex passat, que reuneix una sòlida base de totes les cultures que han modelat la personalitat d’aquesta illa.

Pròxims Esdeveniments

01/09/2019 @ SANTA MARGALIDA
PROCESSÓ DE LA BEATA
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec