A més de les aigües netes de la mar, del sol lluminós, de l’arena càlida, de la meravella de la nostra badia i de l’ofrena de la nostra hospitalitat, desitjam que  pugui endur-se’n un record de la nostra història i una visió distinta de la que li ofereix el sol i la platja. El municipi compte amb una gran quantitat de recursos culturals i patrimonials que el turista pot visitar al voltant dels seus tres nuclis poblacionals: Santa Margalida, Can Picafort i Son Serra de Marina. Tot el terme municipal constitueix la zona de Mallorca amb major densitat de restes arqueològiques, les quals algunes tenen una importància considerable, tant per el seu estat de conservació com per la seva singularitat.

Per tal motiu li proposam una sèrie d’itineraris pels voltants de Can Picafort i per l’entorn del nostre municipi, els quals li donaran a conèixer més d’aprop la nostra realitat i la nostra terra des d’una òptica diferent. Hem reduït a set els itineraris que vostè pot escollir en tot el nostre municipi. D’aquestes set rutes, tres es poden realitzar mitjançant la bicicleta i quatre a peu.

Rutes a peu

La zona nord de l’illa compta amb una infinitat d’excursions per descobrir el paisatge del Mediterrani, tant en l’interior com en la zona costanera. A més a més, Can Picafort es troba situat al mig de dos parcs naturals, el Parc Nacional de s’Albufera i el Parc de Son Real. L’entorn natural fa d’aquesta badia el lloc ideal per realitzar una sèrie d’itineraris turístics a peu.

Rutes ciclistes

Els voltants de Can Picafort i tot el terme municipal de Santa Margalida constitueixen una zona perfecta per gaudir de la bicicleta. A partir de les tres rutes realitzades es podran visitar tota una sèrie d’elements turístics destacables i es podrà recòrer els tres nuclis poblacionals.

Segueix-nos!

Si vols estar al dia de les darreres novetats, segueix-nos a les nostres xarxes socials