El recorregut des de l’Aeroport de Palma fins al municipi és de 64,5 km i pot durar uns 55 minuts. Si es vol fer ús del transport públic, a l’aeroport hi ha parades de taxis i autocars. El preu del trajecte en taxi és d’uns 70€, una mica menys des de Palma.

Una vegada arribats a can Picafort, ens podem desplaçar amb els següents transports públics: autobús, mini-tren i taxi.

Taxi

Una vegada arribats a can Picafort, es pot trobar tota una sèrie d’aturades de taxis disponibles. Les destinacions amb taxi més freqüents una vegada arribats a can Picafort són: Aeroport, Palma, Port d’Alcúdia, Platges de Muro, Pollença, Inca i Sineu.

Bus

Can Picafort disposa de moltes freqüències de bus, les quals poden fer arribar al turista a qualsevol punta de l’illa. A més a més, durant l’estiu es posen en servei tres línies més, les quals les seves destinacions són emplaçaments turístics. Per altra banda, també s’ha creat una línia que connecta l’aeroport amb municipi de can Picafort i altres municipis turístics.

Mini-Tren Turístic

Can Picafort disposa d’un mini-tren turístic, el qual recorre una volta per tot el nucli. Les rutes tenen una durada de 20-25 minuts i són perfectes per visitar els principals indrets turístics i per moure’s per Can Picafort.

Segueix-nos!

Si vols estar al dia de les darreres novetats, segueix-nos a les nostres xarxes socials