Son Serra de Marina és l’altre nucli poblacional del municipi de Santa Margalida. El seu origen fou recent, ja que en la dècada dels anys 50 va iniciar un fort procés d’urbanització. D’aquesta manera, en pocs anys es convertí en un lloc idíl·lic pels residents de l’illa.

A dia d’avui, el caràcter verge encara perdura a Son Serra de Marina, la qual cosa fa que sigui un indret perfecte pels visitants i residents que cerquen gaudir de la natura i de la tranquil·litat. De fet, per molts la platja encara conserva l’encant de les platges verges que hi havia a l’illa de Mallorca en un passat.

El principal atractiu és la seva platja i les activitats relacionades en ella. El petit nucli és una de les zones amb més popularitat pels amants dels esports aquàtics, com ara el surf o el kite-surf, wind-surf, etc.

En conclusió, Son Serra de Marina representa una alternativa al turisme de masses d’altres indrets de l’illa. La seva platja, la nul·la presència d’hotels i la seva localització fa que sigui un indret perfecte per gaudir de les vacances en harmonia amb la natura.