Loading...
Platges CA 2017-12-20T16:01:24+00:00

El producte turístic per excel·lència de la localitat és la platja, la qual és d’arena blanca, aigua cristal·lina i compta amb la distinció de bandera blava. Per aquesta raó, la majoria d’activitats i serveis tenen una vinculació estreta amb la mar.

Can Picafort es troba al mig de la Badia d’Alcúdia i compta amb més de 9 quilòmetres de costa, on hi podem trobar platges de fina sorra i platges solitàries. El municipi de Santa Margalida disposa d’un total de 4 platges: la platja Gran de Can Picafort, la platja de Son Bauló, les platges de Son Real i la platja de Son Serra de Marina. Cal destacar que dues d’aquestes platges, la de Can Picafort i la de Son Bauló, tenen la distinció de “Bandera Blava” gràcies a la qualitat en serveis i en condicions ambientals.

Platja gran de Can Picafort

Concorregut i quilomètric arenal de fi i torrat gra està custodiat en el seu marge dret per les instal·lacions portuàries i en el seu costat esquerre per les tranquil·les platges de Casetes des Capellans i es Comú. S’inicia en el nucli principal de Can Picafort i s’allarga 13 km., Unint aquest amb Alcúdia a través del Parc Natural de s’Albufera.

La seva sorra és blanca i fina i l’onatge moderat tirant a tranquil, ideal per prendre el sol i refrescar-se en les seves transparent.

+ Informació

Platja de Son Bauló

Arenal urbà de sorra blanca, gra fi i d’escasses dimensions (300 metres). Està flanquejat en el seu marge esquerre per un penya-segat d’altura mitjana, mentre que en el costat contrari es troba la desembocadura del torrent Son Bauló i l’àrea natural de Son Real, que forma un aiguamoll on habiten aus migratòries, insectes i amfibis. En els seus voltants es veuen hotels.

+ Informació

Platges de Son Real

Ens trobam davant d’un espai preservat en el seu estat natural, un lloc preciós i poc freqüentat, encara que de fàcil accés. Aquesta zona comença a la platja de Son Bauló i s’extén 6 quilòmetres fins a la localitat de Son Serra de Marina. A la seva costa s’hi alternen platges de sorra fina amb zones rocoses.

+ Informació

Platja de Son Serra de Marina

Aquesta platja, d’aigües cristal·lines, es troba emplaçada a la petita àrea residencial de Son Serra de Marina, amb una longitud de 400 m. i una amplitud de fins a 100 m. de sorra blanca i fina i algunes zones rocoses. Es troba situada entre les platges verges de Sa Canova i Son Real. El seu litoral extens és de sorra i roques, molt baix i d’escassa profunditat pel que es recomana als navegants que evitin acostar-se a la riba per evitar la possibilitat d’embarrancar.

+ Informació

Segueix-nos!

Si vols estar al dia de les darreres novetats, segueix-nos a les nostres xarxes socials