El producte turístic per excel·lència de la localitat és la platja, la qual és d’arena blanca, aigua cristal·lina i compta amb la distinció de bandera blava. Per aquesta raó, la majoria d’activitats i serveis tenen una vinculació estreta amb la mar.

Can Picafort es troba al mig de la Badia d’Alcúdia i compta amb més de 9 quilòmetres de costa, on hi podem trobar platges de fina sorra i platges solitàries. El municipi de Santa Margalida disposa d’un total de 4 platges: la platja Gran de Can Picafort, la platja de Son Bauló, les platges de Son Real i la platja de Son Serra de Marina. Cal destacar que dues d’aquestes platges, la de Can Picafort i la de Son Bauló, tenen la distinció de “Bandera Blava” gràcies a la qualitat en serveis i en condicions ambientals.

Platja gran de Can Picafort

Concorregut i quilomètric arenal de fi i torrat gra està custodiat en el seu marge dret per les instal·lacions portuàries i en el seu costat esquerre per les tranquil·les platges de Casetes des Capellans i es Comú. S’inicia en el nucli principal de Can Picafort i s’allarga 13 km., Unint aquest amb Alcúdia a través del Parc Natural de s’Albufera.

La seva sorra és blanca i fina i l’onatge moderat tirant a tranquil, ideal per prendre el sol i refrescar-se en les seves transparent.

Platja de Son Bauló

Arenal urbà de sorra blanca, gra fi i d’escasses dimensions (300 metres). Està flanquejat en el seu marge esquerre per un penya-segat d’altura mitjana, mentre que en el costat contrari es troba la desembocadura del torrent Son Bauló i l’àrea natural de Son Real, que forma un aiguamoll on habiten aus migratòries, insectes i amfibis. En els seus voltants es veuen hotels.

Platja de Son Serra de Marina

Aquesta platja, d’aigües cristal·lines, es troba emplaçada a la petita àrea residencial de Son Serra de Marina, amb una longitud de 400 m. i una amplitud de fins a 100 m. de sorra blanca i fina i algunes zones rocoses. Es troba situada entre les platges verges de Sa Canova i Son Real. El seu litoral extens és de sorra i roques, molt baix i d’escassa profunditat pel que es recomana als navegants que evitin acostar-se a la riba per evitar la possibilitat d’embarrancar.

Platja de Son Real

Aquesta franja litoral protegida de dos quilòmetres d’amplada per cinc de longitud, està formada per dunes fixades per una espessa vegetació. Té dos aiguamolls als deltes dels torrents de Son Real i Son Bauló, hàbitat d’aus migratòries, insectes i amfibis. Abunden els jaciments arqueològics. I la seva costa la componen roques i arena, sent molt plana, el que possibilita un talús apte per al bany.

Platja Na Patana

Si t’agrada fer llargues passejades per la riba de la mar, tot contemplant l’horitzó infinit sense més renou que el murmuri de les ones i el vent, ¡aquesta és la teva destinació!

Platja s’Arenal den Casat

A només 2 km del centre turístic de Can Picafort, tot mirant cap a l’amplíssima badia d’Alcúdia, trobaràs aquesta platja verge que també es coneix com ses Assutzenes, a causa de la presència de lliris blancs que arrelen en la sorra.

Platja es Serralot

Es Serralot és una platja ubicada just enmig de dos preciosos i immensos arenals verges: la Platja des Dols i s’Arenal den Casat.

Segueix-nos!

Si vols estar al dia de les darreres novetats, segueix-nos a les nostres xarxes socials